Jancsa János, a legnagyobb magyar Burger blog írója és tulajdonosa ismét meglátogatott minket, hogy kipróbálja egyik legújabb falnivalónkat, a Smookeyt.

Ezen kívül a már klasszikusnak, ám de még mindig sokatok által (nem véletlenül) favorizált Bölény Burgert is megkóstolta.
Idézzük sorait: “..Gyerekek, ha ettetek már jót – ez olyan szinten meghatározta és a mellé feltétként berakott bbq szósszal, mennyeien ropogós baconnel és grill hagymával egy olyan szaftos egységgé kerekítette az egész burgert, hogy arra szavak nincsenek, kötelező megkóstolni mindenkinek! Ezeken felül került még bele saláta, paradicsom, és uborka is – ez utóbbi szerintem még mindig elhagyható lenne, de ekkora ízbomba mellett nem volt zavaró…”

 

Itt elolvashatod a TELJES BEJEGYZÉST!

Uj hamburgerek a Muubys-ban!
Új Hamburgereink a Smookey és a Jamaica – kattints a képre a részletekért!

 


Kapcsolódó bejegyzések


Ismét koncertezik a gyöngyösi Loose Liver!

Loose Liver Koncert

“Itt van az ősz, itt van újra” és a Loose Liver is jött vele! Október 20-án, pénteken üdvözöljük egy kis blues és rock egyveleggel az esős évszakot!

10.10.2017
Muubys Fotós Játék!

Fogyassz! Fotózz! Nyerj!

Gyere be, rendeld kedvenc Muuby’s burgeredet, és fotózd le!
Rövid, frappáns szöveg keretében töltsd fel oldalunkra, a látogatók bejegyzései közé.

12.09.2017
ERŐS PISTA SZABADTÉRI KONCERT MUUBYS

Erős Pista – Szabadtéri Koncert

Paprikázzuk a hangulatot: augusztusban is mar az Erős Pista! Hazánk legismertebb RHCP tribute zenekar ismét megfűszerezi a hétvégénket!

04.08.2017

Comments