Zahorán Csaba, szintén zenész, Gasztro Túrázó, a Csabi Konyhája blog írójának billentyűzetéből pattant ki az írás, melyből idézünk pár sort. Csaba a legutóbbi Purgás Akusztik Esemény idején járt nálunk és az Ungarische Burgert kóstolta, élményét és véleményét röviden alább olvashatjátok, a teljes cikk pedig itt tekinthető meg.

“Korábban már kétszer is szerepelt Gyöngyös városa a Burger Mustrákban (#1, #2), de egyik sem okozott túlzottan maradandó élményt. Aztán emlékszem, hogy egy ismerősöm ajánlott valami újonnan nyílt helyet anno, ami minden bizonnyal a most kivesézésre kerülő egyébként 2014 év végén megnyílt Muuby’s lehetett. Már maga a logo, a külső és belső design is rendkívül bizalomgerjesztő, a hely maga pedig több mint egy étkezde, több mint egy kocsma…”

dsc07832[1]

 

“Durván negyed órával később el is készült a mű és hát már ránézésre is igencsak bizalomgerjesztő volt az egész adagra és küllemre egyaránt. Az első falatok után pedig ellentmondást nem tűrően győzött meg a burger arról, hogy nagyon jó helyen járok. A hús valóban hatalmas és finom, a lecsós cucc pedig egészen félelmetes, nagyon nagyot üt! A sajt nyúlik mint a mesében, a bacon is igen aktívan dolgozik és rendkívül csucsogós, szaftos az egész. A tükörtojás is nagyon rendben van, minden egyes harapással egy új élmény, egy új meglepetés, egy újabb ízélmény ért a burger falatozása közben.”

Csabának köszönjük a szép szavakat, örülünk, hogy jól érezte magát nálunk, s reméljük, hogy a közeljövőben visszatér még hozzánk. 😉
A szóban forgó Ungaerische burger adatlapja egyéb iránt itt érhető el.
Még több falnivalót találsz, ha ide kattintasz.
A teljes cikket ide bökve tudjátok elolvasni!

A Csabi Konyhája Blogon pedig még több élménybeszámolót és Burger Mustrát találtok.


Kapcsolódó bejegyzések


DINÓSZÁRNY ÉS SAJTBURGER GYÖNGYÖSÖN

Jancsa Jani rápróbált nálunk a Dínószárnyakra. Cikkét ez úttal Blogjáról egy az egyben közöljük. Blogbejegyzésével ismét az INDEX címlapjára kerültünk. Az eredeti cikk megtekintéséhez kattints ide: http://burger.blog.hu/2018/05/28/dinoszarny_es_sajtburger_gyongyoson

30.05.2018
Ismét koncertezik a gyöngyösi Loose Liver!

Loose Liver Koncert

“Itt van az ősz, itt van újra” és a Loose Liver is jött vele! Október 20-án, pénteken üdvözöljük egy kis blues és rock egyveleggel az esős évszakot!

10.10.2017
Muubys Fotós Játék!

Fogyassz! Fotózz! Nyerj!

Gyere be, rendeld kedvenc Muuby’s burgeredet, és fotózd le!
Rövid, frappáns szöveg keretében töltsd fel oldalunkra, a látogatók bejegyzései közé.

12.09.2017

Comments


Vélemény, hozzászólás?