Muuby’s Retro Gitár LIVE Branyiczky Miklóssal

Shadows, Beatles dalok és jó hangulat a Muuby’s teraszán élőben, szombat este 20:30-tól!

Branyiczky Miklós fiatalabb éveit Kékestetőn, és Gyönyösön töltötte, részben innen is a zene szeretete.
A 60-as években – a korai stádiumban – már zenész bandákban játszott … akkoriban még fül kellett a zenéhez!
Barátjával, Pucy-val (Szántó János – Loose Liver) sok szép emlék fűzte e gyönyörű helyhez, de gitározásának technikája igazából az egy személyes formációnak kedvez.
A “backing track”-et gyakorolja, ami azt jelenti, hogy háttérzenével játszik profi háttérzenére, ami tulajdonképpen egy fél-playback.
Ezen az éjszakán, kedves barátai társaságában, megörvendeztet bennünket a 60-70-es évek örökzöld dallamaival – tartsatok velünk!

 


Kapcsolódó bejegyzések


Random Acoustic a Muuby’sban

A gyöngyösi tagokra épülő, országos ismertségű akusztikus zenekar, a Random Acoustic újból meghódítja a TEHENES szórakozóhelyet – kedvenc törzsközönsége előtt – élvezve a hazai pálya előnyeit!

10.10.2018

DINÓSZÁRNY ÉS SAJTBURGER GYÖNGYÖSÖN

Jancsa Jani rápróbált nálunk a Dínószárnyakra. Cikkét ez úttal Blogjáról egy az egyben közöljük. Blogbejegyzésével ismét az INDEX címlapjára kerültünk. Az eredeti cikk megtekintéséhez kattints ide: http://burger.blog.hu/2018/05/28/dinoszarny_es_sajtburger_gyongyoson

30.05.2018
Ismét koncertezik a gyöngyösi Loose Liver!

Loose Liver Koncert

“Itt van az ősz, itt van újra” és a Loose Liver is jött vele! Október 20-án, pénteken üdvözöljük egy kis blues és rock egyveleggel az esős évszakot!

10.10.2017

Comments