fbpx

Dehogy…még csak most kezdődik majd igazán!

Jancs Jani, a BURGER BLOG tulajdonosa, alias a burger-pápa már-már törzsvendég Nálunk. Most a HOT!-ra kóstolt rá és az ÜLŐ BIKÁnak feszült neki… Gyöngyös egyik (ha nem A) legjobb burgerezőjénék tart minket, aminek mi nagyon örülünk.

A teljes cikket alább, 1/1-ben közöljük:

MUUBY’S – ITT A VÉGE?

Szerintem pályafutásom során még sosem volt olyan, hogy annyiszor mentem valahová burgerezni, hogy egyszerűen nem volt mit enni, mindent végig kóstoltam. Nos, Jay és Néma Bob feltehetően kedvenc helyén ez is megtörtént.

Azért erősen vissza kellett olvasgatnom a korábbi postokat ahhoz, hogy képben legyek, egyáltalán mit nem ettem még, de szerencsémre találtam két olyat, amelyhez korábban még nem volt szerencsém.

Kezdem a lightosabbal: mégpedig a HOT! Burgerrel. Természetesen csak a másikhoz, illetve bizonyos aspektusaiban nézve könnyedebb ez, hiszen a nevéből nem nehéz kitalálni, hogy egy csípős darabhoz van szerencsénk. A húst, illetve a zsömlét külön már nem is említem nagyon, csak a szükségeseket: előbbi, bár jól átsütött, de finom, ízes darab, utóbbi pedig rengeteg szezámmal hintett, könnyed tétel.

Ebbe ment bele a kellően, ámde nem túlzóan csípős szósz, némi savanyított jalapeno, zöldségek, valamint cheddar sajt és ropogós bacon. Így együtt azt kell mondjam, pont megfelelő mértékben húzták el az ízlelőbimbók talpalávalóját – minden csípőskedvelőnek bátran tudom ajánlani.

A másik burger a megalománia kedvelőinek fog tudni sok örömöt nyújtani, ugyanis dupla hús, két szint, fullosan megpakolva. Az Ülő Bika nem csak fantázianév a régi csehszlovák westernekből, ehhez tényleg ember kell, aki bevállalja.

Ahogy már említettem is, dupla hús, másfélszeres zsömle, dupla cheddar, az elmaradhatatlan zöldségek, meg egy jó adag barbecue szósz gondoskodik arról, hogy aki ezt kikéri, el tudjon vele lenni egy jó ideig, és szerintem a következő étkezést be sem érdemes tervezni.

Köretben nem volt semmi meglepetés, klasszikus hasáb, illetve steakburgonya, tök jól elkészítve. Ami viszont tetszett, az a szósz: füstölt sajtos-lilahagymás majonéz – öröm volt tunkolni bele minden egyes falatot.

A HOT! 1640, az Ülő Bika 2540 forint, és ezzel bizony eljutottunk a Muuby’s, ahogy most ismerjük végére. Bízom benne, hogy az eddigi fejlesztések tovább folytatódnak, és jövőre ismét találkozunk – hiszen még mindig Gyöngyös egyik (ha nem A) legjobb burgerezőjéről beszélünk!


Az eredeti cikket itt találjátok:

MUUBY’S – ITT A VÉGE?

Jancsa Jani korábbi blogbejegyzéseit pedig itt: 

  1. MUUBY’S, GYÖNGYÖS
  2. VISSZATÉRÉS A MUUBY’S-BA!
  3. ŐSSZEL IS VÁR A MUUBY’S!
  4. DINÓSZÁRNY ÉS SAJTBURGER GYÖNGYÖSÖN

 

 


Kapcsolódó bejegyzések


Random Acoustic a Muuby’sban

A gyöngyösi tagokra épülő, országos ismertségű akusztikus zenekar, a Random Acoustic újból meghódítja a TEHENES szórakozóhelyet – kedvenc törzsközönsége előtt – élvezve a hazai pálya előnyeit!

10.10.2018

DINÓSZÁRNY ÉS SAJTBURGER GYÖNGYÖSÖN

Jancsa Jani rápróbált nálunk a Dínószárnyakra. Cikkét ez úttal Blogjáról egy az egyben közöljük. Blogbejegyzésével ismét az INDEX címlapjára kerültünk.  

30.05.2018
Ismét koncertezik a gyöngyösi Loose Liver!

Loose Liver Koncert

„Itt van az ősz, itt van újra” és a Loose Liver is jött vele! Október 20-án, pénteken üdvözöljük egy kis blues és rock egyveleggel az esős évszakot!

10.10.2017

Comments