fbpx

Rólunk

A Muuby’s Blues and Room Club 2014 január 31.-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Majdnem fél évig készült a belső dekoráció, de mint láthatjuk megérte. A kocsma különböző szobákból tevődik össze. Van itt retro szobától kezdve, Kuba saroktól bezárólag minden. Még szesztilalom szobánk is van, ami a húszas évek Amerikáját idézi meg. A képek és a design Pálinkás Pisti kezét és eszét dicsérik. Az alapötletet, kedvenc film figuráink adták (Jay és Néma Bob), akik gyakran álldogálnak egy Mooby’s nevű hamburgeres előtt. Innen jött a következő ötlet. A hamburger! Nem mekiskitudjamivanbenne izé! Hanem igazi hamburger. Olyan, melyet Amerikában is tolhatsz, ha bemész egy kocsmába. A húst, minden héten frissen hozzuk a helyi marhavágóhídról, és helyben ízesítjük, készítjük el a pogácsákat. egy húspogácsa 18! dkg. Azt gondoljuk ez a hambi országos szinten megállja helyét, és egyre több visszajelzést kapunk arról, hogy ez így van. Csak a legkiválóbb alapanyagokból dolgoznunk, és a minőséget mindennél előbbre valónak tartjuk.

Sok gyöngyösi együttes fellép nálunk és a Berze gimi diákjaival rendszeresen rendezünk verses esteket. Támogattuk Rico új klipjét is. Célunk, hogy a szórakoztatás és a finom kaja mellé egy kis kultúrát is becsempésszünk a helyre.

Ismerd meg te is a hely szellemét! Gyere! Nyomj egy hambit, igyál egy sört és szórakozz jól Gyöngyös és a megye első roomkocsmájában. Kóstold meg a környék legjobb hamburgereit! Nem fogod megbánni!

Na, jól nézünk ki...