fbpx

Jancsa Jani rápróbált nálunk a Dínószárnyakra.
Cikkét ez úttal Blogjáról egy az egyben közöljük.

Blogbejegyzésével ismét az INDEX címlapjára kerültünk.

 

Az eredeti cikk megtekintéséhez kattints ide: http://burger.blog.hu/2018/05/28/dinoszarny_es_sajtburger_gyongyoson

A Muuby’sba már rendesen visszatérő vendégként érkezem – idén tavasszal sem volt ez másképp, amikor is újra begördült az Ezüst Villám (másnéven a kocsim) az étterem belső udvara elé.

Tök érdekes, hogy az összes speckó burgert végigkajáltam már, az alapok viszont valamiért kimaradtak, szóval kicsit gatyába ráztam magam, és egy klasszik sajt, valamint egy húsmentes vegaburgert kértem.

A burgerek alapjai ugyanazok, mint eddig is voltak: friss, ropogós gazdagon szezámozott, könnyed buci, valamint a jól átsütött, de nem száraz, ízes pogácsa.

Az Original verzióban erre olvadt rá a cheddar, valamint kerültek rá a zöldségek: paradicsom, jégsaláta és lilahagyma formájában; és természetesen a szósz sem maradhatott le róla. Kellemes alapburger ez a hétköznapokra, se több, se kevesebb.

A Vegetables burger alapja a grillezett camembert sajt, mellyel lássuk be, nagyon nem lehet mellényúlni. Benne a már fentebb említett zöldségek térnek vissza újra egy kevés majonéz társaságában. Ha bármilyen okból is, de nem akarunk húsozni, akkor ez lesz a mi választásunk.

img_5416.jpg

img_5407.jpg

A burgerek mellé hasábkrumplit szolgálnak fel, de amiért talán ez izgalmasabb a szokottnál, azok a szószok, melyeket kérhetünk mellé. Volt itt krémsajtos, házi csípős, édes mustáros, az alap hambiszósz, valamint lilahagymás és görögös ízvilágú is. Ezek messze túlmutatnak bármely bolti szósz kategórián, szóval bátran kérjétek őket, mert egy egészen más dimenzióba repítik a falatokat.

Legvégül pedig következtek a már címben is említett dínószárnyak, melyek nyilván csirkéből készültek, de elég példaértékűen. Gazdagon fedi őket a szósz, a bőrük ropog, a hús mégis omlós alatta; arra pedig készüljünk fel, hogy nyakig maszatosak leszünk utána.

Káposztasaláta is jár mellé, Kápó L’america néven, mely névről még nem tudtam eldönteni, hogy mennyire fáj, ellenben az ízvilága teljesen ott van, és a savaival segít a csirke emésztésében is, szóval duplán jó pont.

Ez utóbbi kombó 1240, a két burger pedig 1340 és 1440, ami tekintve, hogy köretestül érkeznek, totál nem vészes. Szerintem senkinek sem meglepetés már, de a Muuby’s még mindig biztos pont Gyöngyösön – ha nem voltatok, akkor irány arra!

Elérhetőség: https://www.facebook.com/muubys.gyongyos/

Forrás: Burger.Blog
Az eredeti cikk megtekintéséhez kattints ide: http://burger.blog.hu/2018/05/28/dinoszarny_es_sajtburger_gyongyoson


Kapcsolódó bejegyzések


Muuby’s – Itt a vége?

Jancs Jani, a BURGER BLOG tulajdonosa, alias a burger-pápa már-már törzsvendég Nálunk. Mostani látogatásakor a HOT!-ra kóstolt rá és az ÜLŐ BIKÁnak feszült neki… Gyöngyös egyik (ha nem A) legjobb burgerezőjénék tart minket, aminek mi nagyon örülünk. Olvasd el a cikket!

23.11.2018

Random Acoustic a Muuby’sban

A gyöngyösi tagokra épülő, országos ismertségű akusztikus zenekar, a Random Acoustic újból meghódítja a TEHENES szórakozóhelyet – kedvenc törzsközönsége előtt – élvezve a hazai pálya előnyeit!

10.10.2018
Ismét koncertezik a gyöngyösi Loose Liver!

Loose Liver Koncert

„Itt van az ősz, itt van újra” és a Loose Liver is jött vele! Október 20-án, pénteken üdvözöljük egy kis blues és rock egyveleggel az esős évszakot!

10.10.2017

Comments


Optimized with PageSpeed Ninja