fbpx

Uj hamburgerek a Muubys-ban!

Muuberek! Pompás hírrel szolgálhatunk, hisz e héttől kezdve remek új hamburgerekkel bővült kínálatunk.

Rögtön két féle marhanagy harapnivalót kóstolhattok, s az eddigi visszajelzések alapján mindenki megtalálhatja majd a maga kedvencét!

Nézzük is, egész pontosan mivel kényeztethetitek ízlelő bimbótokat (MUU!) értitek…Bimbó, meg tehén.

Első befutónk a Jamaica.


Ha csíped a zöldet előny, mert a Jamaica kicsit csípni fog téged. Avokádó krém, jalapenjo és kaliforniai paprika.

Részletes alkotóelemek:
extra nagy marahahús pogácsa, jégsaláta, paradicsom, uborka, lilahagyma, jalapenjo, grill paprika, bacon chilis korianderes majonéz, avokádó krém+hasábburgonya

Második, s egyben utolsó a sorban a Smookey.

Ha füstös ízek és a barbecue szósz kedvelője vagy, akkor az  újjnyi vastag füstölt Karaván sajttal és a barbeque szósszal a Smookey garantáltan betalál!
De mi is csücsül a buciban? Természetesen extra nagy marhahús pogácsa, füstölt sajt, jégsaláta, paradicsom, uborka, grill hagyma, bacon, bbq szósz, és az elmaradhatatlan hasábburgonya

Kukkants be, kóstolj rá, és mondd el a véleményed az új finomságokról.
Asztalfoglaláshoz küldj nekünk üzenetet, vagy hívj minket: +36 (30) 74-2-64-02


Kapcsolódó bejegyzések


Muuby’s – Itt a vége?

Jancs Jani, a BURGER BLOG tulajdonosa, alias a burger-pápa már-már törzsvendég Nálunk. Mostani látogatásakor a HOT!-ra kóstolt rá és az ÜLŐ BIKÁnak feszült neki… Gyöngyös egyik (ha nem A) legjobb burgerezőjénék tart minket, aminek mi nagyon örülünk. Olvasd el a cikket!

23.11.2018

Random Acoustic a Muuby’sban

A gyöngyösi tagokra épülő, országos ismertségű akusztikus zenekar, a Random Acoustic újból meghódítja a TEHENES szórakozóhelyet – kedvenc törzsközönsége előtt – élvezve a hazai pálya előnyeit!

10.10.2018

DINÓSZÁRNY ÉS SAJTBURGER GYÖNGYÖSÖN

Jancsa Jani rápróbált nálunk a Dínószárnyakra. Cikkét ez úttal Blogjáról egy az egyben közöljük. Blogbejegyzésével ismét az INDEX címlapjára kerültünk.  

30.05.2018

Comments