fbpx

Nemrég ellátogatott hozzánk Jancsa János, Fekete öves burgerfanatikus, többek között a népszerű Burger Blog írója, és 2 falnivalónkat is megkóstolta;

Egyik választása a Mátra Burger volt:

„A karakterisztikát mindezeken felül a fűszernövények határozták meg: a sajt benne kakukkfüves Bükki volt, valamint gazdagon meg lett kenve alul felül herbed mayoval is, ami egyrészt nagyon kellemes, könnyed jelleget biztosított neki, másrészt pedig a lilahagyma is nagyon jól ment hozzá.”

 

A másik szerencsés burger pedig a jó öreg Magyaros, az az Ungarische, amiről így ír:

„Másodikként az Ungarische burgerre mentem rá, amitől elsőre egy kicsit tartottam, mert ilyen névvel nem szoktak jó dolgok kisülni. Nos, ez az aggodalmam egészen idáig tartott, ugyanis ez a burger egészen egyszerűen zseniális.”

Nem csak ételeinket, de külső megjelenésünket is dicsérettel említi: „Odabenn a boxok és a terek különböző időbeli és kulturális egységek szerint vannak kettébontva, így van dizájn szentelve mondjuk az 50-es éveknek, és a kubai szivarnak is, ráadásul még egy személyes vonal is lett beleépítve – nézzétek meg a képeken (vagy még inkább élőben), nagyon jópofán fest! Ritkán szoktam erre kitérni, de érdemes megnézni a honlapjukat is, mivel ugyanannyira színes-szagos, mint maga a hely!”

A teljes cikk elolvasásához kattintsatok IDE A TOVÁBBRA!
János blogját itt érhetitek el: burger.blog.hu
További linkjei pedig az alábbiak:  Burgerland @ Player.hu | Street Kitchen | WeLoveBp


Köszönet a látogatásért és az igen pozitív cikkért, örülünk, hogy ízlettek a finomságaink, s reméljük hamarosan visszatérsz hozzánk pár újabb harapásra!

TE MÉG NEM KÓSTOLTAD A MÁTRÁT, vagy AZ UNGARICHE-t?!
Kukkants be hozzánk, vagy rendelj egyet házhoz, Gyöngyösön és környékén kivisszük, mint a szél!
Telefonszámunk: +36 (30) 742 6402


Kapcsolódó bejegyzések


Muuby’s – Itt a vége?

Jancs Jani, a BURGER BLOG tulajdonosa, alias a burger-pápa már-már törzsvendég Nálunk. Mostani látogatásakor a HOT!-ra kóstolt rá és az ÜLŐ BIKÁnak feszült neki… Gyöngyös egyik (ha nem A) legjobb burgerezőjénék tart minket, aminek mi nagyon örülünk. Olvasd el a cikket!

23.11.2018

Random Acoustic a Muuby’sban

A gyöngyösi tagokra épülő, országos ismertségű akusztikus zenekar, a Random Acoustic újból meghódítja a TEHENES szórakozóhelyet – kedvenc törzsközönsége előtt – élvezve a hazai pálya előnyeit!

10.10.2018

DINÓSZÁRNY ÉS SAJTBURGER GYÖNGYÖSÖN

Jancsa Jani rápróbált nálunk a Dínószárnyakra. Cikkét ez úttal Blogjáról egy az egyben közöljük. Blogbejegyzésével ismét az INDEX címlapjára kerültünk.  

30.05.2018

Comments


Vélemény, hozzászólás?