fbpx

Jancsa János, a legnagyobb magyar Burger blog írója és tulajdonosa ismét meglátogatott minket, hogy kipróbálja egyik legújabb falnivalónkat, a Smookeyt.

Ezen kívül a már klasszikusnak, ám de még mindig sokatok által (nem véletlenül) favorizált Bölény Burgert is megkóstolta.
Idézzük sorait: „..Gyerekek, ha ettetek már jót – ez olyan szinten meghatározta és a mellé feltétként berakott bbq szósszal, mennyeien ropogós baconnel és grill hagymával egy olyan szaftos egységgé kerekítette az egész burgert, hogy arra szavak nincsenek, kötelező megkóstolni mindenkinek! Ezeken felül került még bele saláta, paradicsom, és uborka is – ez utóbbi szerintem még mindig elhagyható lenne, de ekkora ízbomba mellett nem volt zavaró…”

 

Itt elolvashatod a TELJES BEJEGYZÉST!

Uj hamburgerek a Muubys-ban!
Új Hamburgereink a Smookey és a Jamaica – kattints a képre a részletekért!

 


Kapcsolódó bejegyzések


Muuby’s – Itt a vége?

Jancs Jani, a BURGER BLOG tulajdonosa, alias a burger-pápa már-már törzsvendég Nálunk. Mostani látogatásakor a HOT!-ra kóstolt rá és az ÜLŐ BIKÁnak feszült neki… Gyöngyös egyik (ha nem A) legjobb burgerezőjénék tart minket, aminek mi nagyon örülünk. Olvasd el a cikket!

23.11.2018

Random Acoustic a Muuby’sban

A gyöngyösi tagokra épülő, országos ismertségű akusztikus zenekar, a Random Acoustic újból meghódítja a TEHENES szórakozóhelyet – kedvenc törzsközönsége előtt – élvezve a hazai pálya előnyeit!

10.10.2018

DINÓSZÁRNY ÉS SAJTBURGER GYÖNGYÖSÖN

Jancsa Jani rápróbált nálunk a Dínószárnyakra. Cikkét ez úttal Blogjáról egy az egyben közöljük. Blogbejegyzésével ismét az INDEX címlapjára kerültünk.  

30.05.2018

Comments