fbpx

A post-punkrock-ban utazó gyöngyösi négyes, avagy a Pardons, -akik ezen a héten már harmadik alkalommal lépnek fel nálunk – mostani koncertjüket első lemezük megjelenésével is összekötik.
Így Október hetedikén este a koncert alkalmával kaphatod majd kézhez kiadványukat.

Alábbiakban tolmácsoljuk az ő szavaikat:

„….egy rendhagyó lemezbemutató és lemezmegjelenősdi bulit is szeretnénk bejelenteni,amit Október 7-én, pénteken tartunk a Muuby’s-ban este fél 9 órai kezdettel!
(FIGYELEM! PONTOS KEZDÉS VÁRHATÓ!) Az ajtó nyitva áll mindenki előtt már korábban is, a félkilencet viszont igyekszünk majd tartani. A lemez itt lesz majd először kapható és beszerezhető, s mellesleg csak simán a PARDONS címet viseli.Magába foglalja az elmúlt években megszült saját dalainkat, de még annál is többet;
Ez a mi ars poeticánk, ez a mi gyermekünk…Tehát OKTÓBER 7. PARDONS – lemezmegjelenő és bemutató lájv só a Muuby’s-ban. -tudod a régi mefisztó helyén-
Érkezz időben és jelenj meg velünk TE IS!
Várunk!
Üdv,
Alex, Szabi, Dávid és még egy Alex vagyis a Pardons

FACEBOOK ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/182454232191325/

TOVÁBBI INFO:
https://www.facebook.com/muubys.gyongyos
https://www.facebook.com/prdns.znkr/

fb_flyer_muubys_161007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó bejegyzések


Random Acoustic a Muuby’sban

A gyöngyösi tagokra épülő, országos ismertségű akusztikus zenekar, a Random Acoustic újból meghódítja a TEHENES szórakozóhelyet – kedvenc törzsközönsége előtt – élvezve a hazai pálya előnyeit!

10.10.2018
Ismét koncertezik a gyöngyösi Loose Liver!

Loose Liver Koncert

„Itt van az ősz, itt van újra” és a Loose Liver is jött vele! Október 20-án, pénteken üdvözöljük egy kis blues és rock egyveleggel az esős évszakot!

10.10.2017
ERŐS PISTA SZABADTÉRI KONCERT MUUBYS

Erős Pista – Szabadtéri Koncert

Paprikázzuk a hangulatot: augusztusban is mar az Erős Pista! Hazánk legismertebb RHCP tribute zenekar ismét megfűszerezi a hétvégénket!

04.08.2017

Comments


Vélemény, hozzászólás?