fbpx

Random Acoustic LIVE | Szabadtéri Akusztikus MUUUzsikálás

2017-06-10 Szombat 21:00 -> MUUUlatság a Muuby’s-ban!

Ha már itt a jóidő, akkor gyorsan népesítsük is be a Terasz akusztikus zeneszóval, az egyik kedvencetekkel, a Random Acoustic-kal!

A gyöngyösi tagokra épülő, országos ismertségű banda ismét örömzenél egyet kedvenc törzsközönsége előtt – élvezve a hazai pálya előnyeit – a júniusi SZABAD ÉG alatt! 😉

A hangulat, a finom ételek és könnyen csúszó italok garantáltak, a belépés díjtalan, a kilépés bizonytalan – hallgassátok meg Őket ÉLŐBEN városunk legegyedibb vendéglátóhelyén!

INFO:
https://www.facebook.com/muubys.gyongyos
https://www.facebook.com/RandomAcoustic

Random Acoustic Esemény Plakát
Szabadtéri Akusztikus Muuuzsikálás a Random Acoustic-kal!


Kapcsolódó bejegyzések


Muuby’s – Itt a vége?

Jancs Jani, a BURGER BLOG tulajdonosa, alias a burger-pápa már-már törzsvendég Nálunk. Mostani látogatásakor a HOT!-ra kóstolt rá és az ÜLŐ BIKÁnak feszült neki… Gyöngyös egyik (ha nem A) legjobb burgerezőjénék tart minket, aminek mi nagyon örülünk. Olvasd el a cikket!

23.11.2018

Random Acoustic a Muuby’sban

A gyöngyösi tagokra épülő, országos ismertségű akusztikus zenekar, a Random Acoustic újból meghódítja a TEHENES szórakozóhelyet – kedvenc törzsközönsége előtt – élvezve a hazai pálya előnyeit!

10.10.2018

DINÓSZÁRNY ÉS SAJTBURGER GYÖNGYÖSÖN

Jancsa Jani rápróbált nálunk a Dínószárnyakra. Cikkét ez úttal Blogjáról egy az egyben közöljük. Blogbejegyzésével ismét az INDEX címlapjára kerültünk.  

30.05.2018

Comments