fbpx

Rob Hollywood – aki októberben már bemutatkozott a Muuby’s -ban – év végi fellépésein műsorának vidámabb és csillámporosabb arcát mutatja meg.

’50-as, ’60-as, ’70-es évekbeli amerikai folk-pop, blues-pop dalok, saját szerzemények és Neil Young songok gitár, szájharmonika és természetesen ének „hangszerelésben”.

A budapesti ZAPRUDER ( https://soundcloud.com/zaprudermusic ) frontembere másfél éve kezdett „szólókarrierbe”, s azóta folyamatosan járja az országot műsorával. Hamarosan lemezt készít saját számaiból – de addig is élvezzük élőben, a város legszínesebb szórakozóhelyén!

Újra nálunk zenél Rob Hollywood

A belépés díjtalan – várunk Benneteket szeretettel!

További részleteket a facebook oldalakon találtok:

https://fb.com/muubys.gyongyos
https://fb.com/robhollywoodmusic

Részvételed pedig itt tudod visszaigazolni, a facebook eseményben: fb.com/events/1295496987190928/


Kapcsolódó bejegyzések


Muuby’s – Itt a vége?

Jancs Jani, a BURGER BLOG tulajdonosa, alias a burger-pápa már-már törzsvendég Nálunk. Mostani látogatásakor a HOT!-ra kóstolt rá és az ÜLŐ BIKÁnak feszült neki… Gyöngyös egyik (ha nem A) legjobb burgerezőjénék tart minket, aminek mi nagyon örülünk. Olvasd el a cikket!

23.11.2018

Random Acoustic a Muuby’sban

A gyöngyösi tagokra épülő, országos ismertségű akusztikus zenekar, a Random Acoustic újból meghódítja a TEHENES szórakozóhelyet – kedvenc törzsközönsége előtt – élvezve a hazai pálya előnyeit!

10.10.2018

DINÓSZÁRNY ÉS SAJTBURGER GYÖNGYÖSÖN

Jancsa Jani rápróbált nálunk a Dínószárnyakra. Cikkét ez úttal Blogjáról egy az egyben közöljük. Blogbejegyzésével ismét az INDEX címlapjára kerültünk.  

30.05.2018

Comments


Vélemény, hozzászólás?